Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomten kommer




I vår gåtfulla existens

på jorden

är det nästan lättare

att tro på Jultomten

än på Gud!




Fri vers av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-04 16:53



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
ja så kan det vara
2010-12-07

  Mr Lindemann VIP
Eller:
Tror de ja!
2010-12-04

  Mr Lindemann VIP
Tror det ja!
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP