Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne


 

Han tog ett extra varv,
skuttade lyckligt runt
i cirklar kring mig.

Han log och han skrattade,
kilade in sin hand i min
där vi gick över parkeringen.

Två lyckliga tokar
hand i hand i tjocka vantar.
Ett minne att bevara.


 

 




Fri vers av Anna H
Läst 452 gånger
Publicerad 2005-12-04 00:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver så bra! Jag gillar aldeles speciellt det sista stycket.
2005-12-05

    jahapp
Denna var himlan söt...å rar...å söt igen!
2005-12-04

  Smultris
*bevarar dina ord*


Makalöst mysigt:)
2005-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H