Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest

När vinter natten lägger sig

över min kväll

Går ensamma steg hem

från den trevliga festen

plötsligt känns ångesten

och får infallet

att vilja äta snö...




Fri vers av flickan i spann
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-04 23:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om din kontrast mellan det dystra (ensamheten) och det smågalna infallet (äta snö)-dock tror jag mig förstå att snöätandet har en djupare innebörd.
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann