Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sur poet


En sur poet
Klagar alltid på andra
Blir en ful poet
Och en strul poet
Osams och klandra
De han kan, en sån
Överdjävligt skämt till man




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-07 00:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra och sant skrivet
2010-12-07

  Bibbi VIP
Mängdapplåder!!!
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO