Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasmåne

Glasmåne på sne
hudløshedens hvide snit
afstumper dagen




Bunden vers (Haiku) av Thorvald Berthelsen
Läst 503 gånger
Publicerad 2005-12-03 23:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag skall medge att jag inte förstår precis allt i dina haikun, men jag läser och njuter av orden ändå, och anar att du är ett geni på just haikun, på norsk.... *ler*
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Thorvald Berthelsen
Thorvald Berthelsen