Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnar sår

 

Dina fingrar

min hud.

 

Bränner.

 

 

(Lämnar sår)




Fri vers av wildrose
Läst 571 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-12-05 12:13



Bookmark and Share


  Quasimodo
Närhet och beröring gör både gott och ont!
2017-06-29

  Ronny Berk
fingrar på hud är flertydigt
2011-10-15

    ej medlem längre
riktigt tung, vilken stark känsla du framhäver i dina texter, blir alldeles svag, vackert !
2011-09-27

  yoakimu
Så bra!
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose