Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bodil inspirerade med sin läckra Grönbete




Efteråt

Så härligt Du skriver! Vår Bodil från Värmland!

Jag härmar nu efter! En limrick från Härmland

En sån dikt som du skrev!

Mitt poet-svarar-brev:

Jag är Ville och tuggar i skrivlyan Skärmland




Bunden vers (Limerick) av erkki
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-05 12:30



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Härligt! Vad mer finns att tillägga?? .. Ett underbart flyt och fart ..
2011-02-12

    Bodil Sandberg
((:Så roligt att läsa denna härmelsedikt!!!
med fart och fläkt och poetandes svikt !!
din penna Anders den vet inte ordet gikt!!
den skriver i flyende fläng och förnöjer rikt!!!

Jätteroligt att kunna inspirera tack!
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki