Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När snön faller

Det låter inte när snön faller
Det är tyst när man fryser



Det är vackert när snön faller
Det är tyst när hjärtat brister




Det låter inte när snön faller
Det är tyst när man brinner



Det är kallt när snön faller
Det låter inte när tårar rinner








Fri vers av Hannah Norman
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-05 19:04



Bookmark and Share


  Julia Vivvi
Så vacker jag vill gråta<3
2010-12-05

  Seglaren
vacker
och innerligt
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Norman
Hannah Norman