Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Banken tar allt du har


Sparbanken i Ume
Ja de heter SWEDEBANK nu

Snacka om sjukt att bara sno åt sej
Utan meddelande

SÅ vi kanske inte ska snacka
Eller är de mer ”inte snacka om”
Jo för SWEDEBANK vill inte snacka
Vill inte snacka alls

Jag kan förstå att de inte vill snacka
När de gör på det viset
Jag skulle inte heller vilja snacka med TV
Om jag snott pengar
Utan att ens meddela det….

Ska man snacka om etik
Nej inte alls etik
Det är det som är bristen
Bristen på etik
D v s de finns ingen
Etik

Banken som är helt utan etik
Borde det kallas
Alla banker har etik brist
Men SWEDBANK slår rekord på rekord
I detsamma….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-16 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO