Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag bara föll ännu mer

Var det när jag inte längre orkade ta på mig det där halsbandet som du köpte mig i julklapp?
Var det då vi blev en vana?
Vi tog varandra för givet?
Vi blev bekväma
och kunde kyssas
fast ingen av oss hade duschat

var det då du tröttnade?
slutade vara kär?
och jag bara föll ännu mer




Fri vers av lonelynights
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-05 21:06



Bookmark and Share


  helenita VIP
Rå, rak, ärlig text
Applåd
2010-12-07

  Lady Alassa
Fint skrivet om vemod och besvikelse över att vardagen kom tillbaka-.
Och kärleken flög bort.
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

lonelynights