Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting lever under snön

 

 

 

 

jag vill gå ut och lägga mig i snön
för att känna hur snöflingorna smälter
när de faller ner på min varma hud

jag vill känna hur kylan biter
när jag sakteliga fryser ihjäl och begravs
under den vita vackra snön

bara försvinna utan ett spår
lika obemärkt
som jag varit här i flera år

sedan när våren kommer
när fåglarna sjunger
och snön smälter
så är jag försvunnen

jag kanske inte ens var här
överhuvudtaget
för tänker man inte
då finns man inte

jag tänkte aldrig
jag bara kände
med mitt idiotiska hjärta
som visade mig vägen genom smärta
fram till min undergång
min död
mitt slut

min sista punkt

.

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-12-05 21:41



Bookmark and Share


  Anna*
Under snön kan vi vila ett tag för att sen skjuta nya skott till våren =0)
2010-12-07

  Sophie Jennifer
Förlåt.
Du ska inte dö eller försvinna
2010-12-05

  sockerspöket
Mycket smärta som drivs fram med oundvikliga rader och vackra ord. Den griper tag och sliter, river fram igenkännandet..
Men jag hoppas att detta bara var ett kommatecken, och inte en punkt.
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP