Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Italien

Plötsligt frigör sig en
person ur massan och
ber om eld och du
har ingen eld

du sitter bara och tittar
på vattnet och du har
knappt något språk att
säga på att du inte har
någon eld

Men hon ser det
hon förstår det i dina ögon
och hon går vidare längst
strandpromenaden och
du önskar så att du hade
eld




Fri vers av csabi
Läst 526 gånger
Publicerad 2005-12-04 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

csabi
csabi