Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föräldrar ska inte begrava sina barn

Föräldrar ska inte begrava sina barn
Det är regelvidrigt
Det är rött kort på det

Var gång en förälder tänker tanken
Tappar en vit duva olivkvisten ur näbben
I himlen

Och när du begravt din son
Är det inte tröst att hans
döda mor kallat honom hem
att Gud fader behövde honom
vid sin sida

att förställa sig smärtan
när ett barn brinner inne
gömmer sig under sängen
brodern och modern
fadern tar sig ut
går det

Ändå vet jag att båda historierna
har hänt här i min närhet
och jag sitter i köket
och sörjer i takt
med granens grenar




Fri vers (Fri form) av csabi
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-03 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

csabi
csabi