Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skum filosofi

Dagarnas skum på toppen av ölen
jag slickar av det som fasnat i mustaschen
när jag tog en klunk
snart är det bara det gula pisset kvar
sveper det och ger mig ut i natten.




Fri vers av csabi
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-11 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

csabi
csabi