Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling

Du bör inte oroa dig
Tess
Jag älskar dig
Svalorna och det är säkert
Min kärlek är trogen som vågskvalpet
och måsarnas skri
Du bör inte oroa dig
Svep in dig i min kärlek
som i en sjal om vintern
och slappna av och se att allting
är bra.




Fri vers av csabi
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-03 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

csabi
csabi