Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kejsarens nya kläder

spegel bilden
sanningen
naken

det du är
det får du

naken
är sanningen

spegelbilden

där är du
du

naken




Fri vers av Dito VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-05 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP