Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm syndrome

Vad du än tror, så gjorde jag inte det här för din skull

Det var min egen vilja hela tiden

Jag hade kunnat springa bort, skrikit och slagit sönder dig

Men jag stanna kvar

Kalla mig dum i huvudet

Men jag gjorde faktiskt det




Troligtvis är jag en fånge av Stockholms syndrom

Underkastar och avgudar den som jag borde avsky

För att dämpa min egen ångest

Och rädda mitt eget blod





Fri vers av MM
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-05 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MM
MM