Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patetisk!

Det är svårt att tolerera
Ibland kan det vara svårt att acceptera
Att döma är fel
Fördöma kan göra en människa hel
Det kan vara lugnt och ibland är det är det svalt
Men när det kommer ner till mig blir det halt
Stackars mig…

Se igenom min fasad
Ta mig bort från denna döda stad
Träng in i mitt inre
Hjälp mig att förstå
Att man får vara som du
Få tanken att bestå
Stackars mig…

Enkelspråkigt, svart och vitt
Färgat hår betyder inte ett skit
Jag söker svaren inom mig själv
För att lyckas så behöver jag din hjälp
Stackars mig




Övriga genrer av Mike
Läst 532 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-12-04 09:16



Bookmark and Share


  Lars Anders Johansson
gillar konstruktionen \"enkelspråkigt\"
2007-11-20

    ej medlem längre
Gud vad bra!!!!!!! Du säger allt det som man inte vågar säga...så vackert och melodifullt också, tack!
2006-11-18

  stefan.g
Intressant text!
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike