Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ryggsäcken är något vi alla bär

ett bagage har vi alla
något som hänt som bränt
i sinnet

för vissa är det mest små sten
andra bär på granit

men ryggsäcken
av gömda tårar
och hetsande eko
är något vi alla bär

därför bör man se ljuset i framtiden
och inte fastna i dåtidens
flytande lava
i själens mörka vrån




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-06 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson