Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu händer det igen

det sägs
det kan gå att bota

den medicineras bort
men tids nog
den återvänder

nu händer det igen
och sorgen
bär inga svar
bara ännu ett tomt eko

varför ska den ta
ännu en jag bryr mig om
denna egoistiska
sjukdom
får gång på gång
mitt hjärta att blöda

nu tror jag ej längre
att jag vågar tro
att den går att bota mer
än en gång
för när ordet metastaser
når mina öron
ser jag döden
slå till ännu en gång




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-06 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson