Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The first impression last

Zoomar in dig, där jag får syn på dig, där mitt i mängden
Ja, där du bara står för dig själv och klasar dig som om du vore flera stycken
Och åh, så vacker och fin du är
Ja, ja bara åsynen av dig gör mig faktiskt lite små kär i dig
Ja, bara si sådär
Det är någonting speciellt med dig....

The first impression last

Ken Cassel
6/11-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-06 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel