Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omsluten



Omsorgsfullt omsluten
av fuktig värme
i fosterställning

Du hickar
gör en kullerbytta
och sträcker på dig

Jag huttrar i kylan
småspringandes
på väg till jobbet

 




Fri vers av Anna H
Läst 492 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-06 20:17



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja, det måste kännas tryggt för bebisen där inne....:)
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H