Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
behöver bara få ut lite saker jag bär inombords just nu


nu är snart bara aska kvar

ser bit för bit av min själ
brinna
smaken av syra
lukten av kol
gömmer
stoftet av igår

tårar av lava får ögonen att brännas och
smärtan skär bort
den glädje
jag nyss bar
längtan
ja hade
tonas bort
i jämförelse
med vad hjärtat nu skriker

nu är snart bara aska kvar
för begravd i en lavin
på botten av vulkanen
som snart
får utbrott

men lever i drömmar
skapade i skuggan
för att leva kvar imorgon




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-06 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson