Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse över hur det kanske känns att ta på en kvinnas kropp

Kaninpäls och sammet
Att få ta på allt det mjuka
som man själv inte har
Stryka med handen över sidentyg
Förena kroppen med en följsam kropp
Kvinnor har nog mysiga bröst
Andas in doften av parfym
Och somna på hennes hår
Som ligger utfällt på kudden som en solfjäder
Med armen om en midja som buktar in
Som formerna på en vas
Kyssa en mun med läppstift
Som smakar citrusfrukt
Så tänker jag mig att det kan vara
Att ta på en kvinnas kropp




Fri vers av Vimala
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-06 21:00



Bookmark and Share


  stella
Härlig läsning...
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Vimala