Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmer om din närhet

ser ditt leende
i mina ögon
känner din hud
vid min

längtar efter
din famn
glömmer tiden
i drömmarnas land
där du är min
tills jag vaknar åter

drömmer om din närhet
stunden
får hjärtat att öka
och huden att leka

........ tids nog
har jag det med




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-06 21:24



Bookmark and Share


  peter markurth
sann
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson