Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart är detta året med pase

tick tack
vad har detta året gett
mardrömmar
om det har
fått livet att vilja drunkna
oja

men stunder
av leende
känsla av
att vara viktig
och nya drömmar
nya händelse
och ny längtan

ja trots allt
ett händelserikt år
med bra
och förstörda stunder

snart är detta år med pase
men tid finns än
att det ska finnas ljus med det
och livfulla stunder
kan hända än




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-06 21:45



Bookmark and Share


    AA VIP
Fint skaldat. // AA
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson