Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykten från verkligheten



att inte finna orden
ångest
vilsen i världen
irrar omring
som en båt
på ett stormigt hav

seglar i solnedgång
in i livets hamn
kanske finner jag ro
i denna hamn







Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-07 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson