Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...gammal text...från 2006...(?)...som ändå känns lika sann idag som då...


Någonstans mitt emellan...


Någonstans mitt emellan
Kärlek
Och vänskap
Någonstans mitt emellan

Känna glädje
Att vara nära dig
Känna rädsla
Att såra dig

Någonstans mitt emellan
Kärlek
Och vänskap

Mellan förtroende
Och längtan
Ett förtroende
Som kan försvinna
Om längtan
Blir för stark

Någonstans mitt emellan
Är en fantastisk
Och avskyvärd
Plats att vara

Någonstans mitt emellan…

TT

© 2006/2010




Fri vers av TT
Läst 330 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-07 12:31



Bookmark and Share


  Blue Bird
Denna kan jag verkligen relatera till på mitt sätt- Det är ett väldigt snyggt sätt du lyckas få fram orden på här :)
2015-01-12

    Cryla
Jag tror jag stannar här en stund. Någonstans mitt emellan.
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT