Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blir så förbannad på försäkringskassan

Har en son med särskilda behov
nu ska dom krångla med hans
vårdbidrag han haft i alla år

Försäkringskassan har inget
hjärta alls och förståelse för
våran familj våran ekonomi
är körd i botten

Tack vare vårdbidraget har
vi råd att hjälpa honom till
sin medicin som han så väl
behöver för att funka i vardagen

Men nu har dom fått för sig att
avslå ansökan för att han blivit
äldre men hans problem minskar
inte av det så nu har skolan
bidragit med pengar för att
hjälpa min son till sin medicin

Skäms att behöva ta emot denna
hjälp men är tacksam och måste
ta emot denna hjälp efter som
försäkringskassan gör på detta
vis för att själpa oss som redan
har det svårt jag gråter varje
dag jag går till jobbet försöker
ju att göra rätt för mig




Fri vers av Ann-christin
Läst 555 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-12-07 13:36



Bookmark and Share


  Maria T
Hoppas verkligen
försäkringskassan
tänker om.
2010-12-12

  anits VIP
En stark text som berör, försäkringskassan
kan man undra vad dom håller på med, som
dom är nu gör dom många mer illa än dom
hjälper
2010-12-07

    snöö
Det är så svårt att förstå varför de som styr vårt land måste stifta nya regler som gör det svårare för dem som redan har det svårt. Jag förstår din ilska.
2010-12-07

  Betlehemsstjärnan VIP
Oj...har nyss fått vårdbidrag för min son...kanske nåt att ha i åtanke i framtiden. Hoppas det ordnar sig. Kram/B
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin