Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2010.....


Farväl till hösten....


Jag hukar mot vinden
där det oroliga havet
säger goddag till vintern

hälsad av neptun
med isglasyr över strandnära stenar

jag hukar mot vinden

där vasstrån med frostskägg
vajande
vinkar farväl
till hösten












Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-07 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP