Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi är ett, du och jag.


vänskap som ger liv.

Och jag vet inte riktigt vad de är som gör att du är så mycket mer älskling.
Men det är det där, det där man inte kan sätta fingret på,
det där man inte kan förklara eftersom
man inte riktigt fattar själv.
Bara ditt sätt att vara,
jag beundrar varje steg du tar älskling.
Och när du alltid finns där, när du alltid tycks
säga rätt sak i rätt sekund som får ett
ösregn till solsken bara sådär på ett ögonblick.
Och att du alltid lyckas hålla humöret på topp
trots det faktum att du inte alls kanske alltid mår så bra.
Sättet du alltid ska envisas med att sätta alla
andras hälsa före din egen. Och när du håller
fast vid mej, trots att jag inte är värd ett ögonkast.
När du uppskattar mej fastän jag gjort så mycket illa.

Säg mej, är du inte vacker älskling.




Övriga genrer av Oduglig
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-12-04 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oduglig
Oduglig