Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de är svårt..att förklara..helvete!


Kondomer och mamma håller med..

Och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna somna när solen skiner.
Det skulle ju vara som att sova på dagen, det är ju fel, säger mamma.
Som att ha olyckligt sex utan kondom, det är ju också fel säger dom.
Och att fela vore ju fel.

Jag hoppas, fast i smyg, att solen ska slockna och att kondomerna ska ta slut.
Klockan tickar och tiden går men det rör sej inte och jag vet inte om det är mej det är fel på, eller mamma.




Fri vers av Oduglig
Läst 413 gånger
Publicerad 2005-06-25 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oduglig
Oduglig