Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och allt på grund av dej.. faen faen faen faen. att ngt så egentligen nära, kan vara så långt ifrån..


Känslan..

man börjar skaka.
tankarna trasslar ihop sej.
huvudet snurrar.
man bli illamående, man vill bara spy.
rösten blir darrig man får inte fram några ord.
man börjar känna sej instängd.
paniken kommer, gråten finns i halsgropen hela tin.
man vill bara försvinna.







varje gång, precis varje gång.
känslan. precis så. precis så känns de.
varje gång.











när jag ser dej....




Övriga genrer av Oduglig
Läst 421 gånger
Publicerad 2005-06-25 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oduglig
Oduglig