Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men som vi alla vet, så är de sällan man får allt. kommentera gärna. mer än gärna.


Önskelista till jul, gärna till höst.

och ja önskar
att ja kunde vara din röst
så ja allti kunde finnas brevid när du talar.
att ja kunde vara din syn så ja allti
kunde finnas framför när du ser.
att ja kunde vara dina händer så
ja allti kunde känna när du tar.
att ja kunde vara din hörsel
så ja allti kunde höra när du lyssnar.

att ja kunde vara ditt hjärta så ja allti
kunde behöva vara din när du lever.




Fri vers av Oduglig
Läst 465 gånger
Publicerad 2005-08-07 00:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint. Men sätt gärna till ett a i slutet av alla "ja", och ett d i slutet av "allti".
2005-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Oduglig
Oduglig