Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller.? coments..skulle uppskattas.


Nyttigt vs Onyttigt. and the winner is...

du är liksom som kladdkakan.
du smakar gudomligt, man får inte nog.
jag vill ha dej, hela tiden. non stop.
men vad är det man säger, man kan inte äta kakan, och ha den kvar?
eller kan man det?

och vet du vad det värsta är, jag vet att du är så fruktansvärt onyttig.
du liksom bara lägger dej som ett extra lager och förstör.
till och med på hjärtat och hjärnan.
du är det sista ja behöver, men endå ibland, känns du som det enda.
Ni undrar varför inte satsa på morotskakan eller äpplet?


men så sant som det är sagt, allt nyttigt smakar verkligen skit.




Övriga genrer av Oduglig
Läst 360 gånger
Publicerad 2005-12-06 22:10



Bookmark and Share


  Natalie VIP
Ja precis, vem väljer en morot framför en chokladkaka? ^^

Jättebra :)
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Oduglig
Oduglig