Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan försvinner

Jag saknar vår tid, men jag har slutat att gråta för det jag inte längre ser.
För även om det känns hemskt ibland så var allting bara fel.
Vi var inte menade för varandra, vi har ju märkt det nu.
Vi båda har förändrats, det är inget mera jag & du.
Livet fallerade, men jag har börjat läka mina sår.
Smärtan försvinner, kanske inte imorgon men om något år.




Fri vers av Skuggan
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-07 22:51



Bookmark and Share


    vilgot hellros
denna kan nog många känna igen sig i, bra
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Skuggan
Skuggan