Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julen är snart på väg


vinden sjunger en sång
tonerna når ut i rymden
ljusstrålarna glimmar
i månnens sken

änglarna spelar
en julesång
stjärnor blinkar
och ler

kulor i granen
barrdoft i huset
snön faller sakta
mot jorden




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-08 08:10



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Känner julstämning ända ut i tårna när jag läser din vackra dikt. Den morgonläsningen tycker jag om!:-)
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson