Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sjöngs igår,,,


NU TÄNDAS TUSEN JULELJUS




Nu tändas tusen juleljus
och tusen drömmar och
och de flesta av dem blåses ut
och andra brinner bort

För över stad och land i kväll
åker många på en smäll
av slocknade drömmar och av ljus
det är mörkt i många hus

Vet ni vad som händer sen
det blir jul igen
då tändas tusen juleljus
är det vad vi verkligen vill


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-08 09:46



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Ja ! Den gick bra att sjunga till denna text , BRA skrivet ! Gillas lite extra av mig, som har samma "hobby" , att "skriva om" de ,minst sagt, glättiga jultexterna till något med lite mer "socialrealistisk touch" ! Bokmärker !
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten