Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Amatörmässigt filosoferande om livet som ett streck.


Livsstrecket

Att rita ett
absolut rakt streck
är inte lätt
utan linjal eller
annat hjälpmedel

Att rita ett
krokigt streck
är lätt som en plätt
Det klarar man
full som en kastrull

Tänk er nu livet
som ett streck
Det blev så krokigt
som det blev
i brist på linjal




Fri vers av ghost
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-08 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost