Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte svaren

ser
och hör
ditt hjärta skriker

du gråter inte
men gör
och visar
att något
inte är bra
inte är som det ska

vet inte svaren
du säger ingenting
när jag frågar
du säger
allt är bra mamma

men oron jag känner
vad är fel
hur kan ja hjälpa
fryser i min kropp




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-08 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson