Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastar sten i mitt hjärta

Du säger
ingenting
gråter
lyssnar ej
blundar
gömmer
det du inombord bär

hur jag än säger
hur jag än gör
ingenting funkar
ingeting blir som jag vill

förstår du ej
jag älskar dig
vill hjälpa
om något gör ont
vill finnas
när tiden är svår

Men gång på gång
står dina bekymmer
och kastar nya stenar
i mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-08 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson