Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns ingen väg som är lätt

I livets hårda skola
ska du lära dig
hur tidernas plåga
ska hjälpa dig rätt
hur hårt du måste falla
för att finna vägen hem

Dina ögon må va rödar
men du har mycket kvar
klarar du inte
faller du hårt
för inget kan fås
utan slavarbete i gyttjan
ingen kan ge dig din framtid
om du inte vet hur man skriker

Det finns ingen lätt väg
du måste först lära dig
verklighetens plåga
känna själen skrika
sen
kan du va med
och säga
jag lever




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-08 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson