Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min första kärlek

Hon hette Anne-Marie
Var rödhårig
och sött fräknig
med ett varmt och
underfundigt leende

Jag föll direkt
Vi träffades så
gott som dagligen
Vi pratade, log
och skrattade
Hon lärde mig mycket

Min kärlek
var het och
passionerad
Ändå älskade vi
aldrig fysiskt

Hon var min fröken
i första klass





Fri vers av ghost
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-08 12:35



Bookmark and Share


  Kalle.O
Härliga rader!
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost