Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var lättare förr

Aldrig förr saknat
Aldrig tidigare längtat
Jag förstår det först nu
Nu när jag haft och mist någon som du




Fri vers av Let it go VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-08 13:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Någon särskild.. jag har också en sån. En som har väckt min förståelse.
2014-02-15

  Ninananonia VIP
Kort och vacker! :)
2010-12-09

    Lengum
jag vill säga att jag förstår hur du känner, men det gör jag inte. men orden tilltalar mig. fint
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP