Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöfall

Stod och stampade på samma ställe
fortfarande oktober
Adventsstjärnor och frostiga rutor
men fortfarande oktober
Vintriga ensamma nätter
men ändå fortsätter
höstvinden att virvla runt
mig

Men sen kom du
sval vacker mysig mjuk
Snöfall

plötsligt dansade vi i december




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-08 15:34



Bookmark and Share


  Nackskott
Kort, enkel, men ändå så vacker.
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta