Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man inte har något hjärta

Någon empati
Nä, då kan man nog inte heller känna någon smärta, då man inte vet hur riktigt smärta kan kännas, och hur ont det kan göra
Inte någon smärta i huvudtaget för någon annan än sig själv, i alla fall…..

Om man inte har något hjärta
Någon empati
Nä, då kan man nog inte heller känna något så ont, som smärta….?
Ja, ja det måste nog bara vara befriande

Ken Cassel
8/12-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-08 18:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sanna ord :)
2010-12-08

  objekt3
http://www.youtube.com/watch?v=9IaOtSibgnw

2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel