Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mmmm..

Värme, fuktighet, blanka ögon.. Kyssar

Kåthet, längtan efter hård kärlek

Ömhet, viskande som ger lustfyllda

härliga rysningar.. Mitt namn i din mun

Min mun runt din mandom..

Utfyllnad, glidande lycka.. Älskande




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-08 18:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart! :)
2010-12-09

    Ken Cassel
Hm, kelrob!
Låter trevligt
:)
Bra skriftat

Kram på dig!

Ken
2010-12-08

    ej medlem längre
"Hård kärlek..", "Min mun runt din mandom.."

Nalle Puh är det inte
2010-12-08

  Seglaren
intensivt - rakt av
Applåd
2010-12-08

    ej medlem längre
Så fort jag såg titeln så visste jag vad det skulle handla om *ler* Och det gjorde det *ler igen* Och på vilket sätt!!!! *ler en tredje gång*
2010-12-08

  queenia
fint <3
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish