Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sen? Aldrig!


Då börjar jag leva


När världen glittrar
och
Lyckan är en självklarhet

När dagen inte längre är mörkare än natten
och
Rädslan är ett påhitt

Då kommer jag tillbaka till livet
för att överleva!




Fri vers av Angelina
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-12-04 16:24



Bookmark and Share


    vilsen
mycket mycket bra skrivet ! det känns hjärtat när man läser, och jag älskar det ! och du, världen väntar på dig !
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Angelina