Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vinter


Frostbiten

Frostbiten natur
kalla fingrar

vilande koltrastar

vintertystnad

knarrande möter skor underlaget

spegelblänk i snön

snötyngda grenar

frusna höstäpplen
som hänger kvar..

Vinden den kalla

kinden så rosig

längtan in

från en

frost biten

värld




Fri vers av Maiah VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-08 19:21



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin bild..
2010-12-09

  Catharina Edin VIP
En väldigt bra förmedlad vinterstämning -
2010-12-09

  Nina Nightwish
Som en målad tavla är din beskrivning:)
2010-12-08

    ej medlem längre
Träffsäker vinterskildring, vacker, men kall, dock, mot slutet, förlösningen: längtar in *ler*
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP