Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mamma säger


När mamma säger
”Vad är det för fel på SD:s åsikter egentligen”
så undrar man
”vad är det för fel”
Är mamma rasist
Eller är hon en pensionär som pengarna inte riktigt
Räcker till för
För att man på vissa håll
Spenderar dom frikostigt

För finns de nån som vågar säga att
”hon jobbat för lite”
hon kanske tjänat för lite
Men det är en annan sak
Man undrar när ska SD bedömas för sitt program
Och inte av vissas förutfattade meningar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-11 14:31



Bookmark and Share


    silencepainter
att göra rasism till poesi,
gör mig lite mörkrädd.
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO